0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Klantenservice

CONTACT

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via het formulier op deze pagina of door een e-mail te sturen naar [email protected]

Telefoon
Wijnknaller is maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar op +31 (0)615078490. Mochten wij niet in de gelegenheid zijn de telefoon op te nemen dan kunt u een boodschap inspreken. Wij zullen u nog dezelfde dag terug bellen.  

Opmerkingen / Klachten
Is uw opmerking of klacht na contact met onze klantenservice niet verholpen? Dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan bent u er vrij in om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retourneren met betrekking tot een klacht 

Het kan voorkomen, ondanks de grote zorg die wij aan onze inkopen besteden, er iets mis is met ons product. U dient dit te melden via [email protected] met een deugdelijke omschrijving van de klacht. Na acceptatie zullen wij u hiervoor een creditfactuur doen toekomen en ontvangt u uw geld terug. Mogelijk dat wij u vragen het product op kosten van wijnknaller te retourneren. Klachten kunnen tot 8 dagen na ontvangst van de producten worden gemeld.

Retourneren met betrekking tot andere verwachtingen 

Smaken verschillen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht blijken dat de geretourneerde flessen niet in de originele doos zijn geretourneerd, dan zal Wijnknaller € 0,50 per fles in rekening brengen. Flessen die hierdoor gebroken zijn worden niet vergoed.

Wijnknaller B.V.
Kantooradres:
Nijverheidsweg 24A
1271 EA
NL Huizen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »