0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Waar staat Wijnknaller.nl voor?


1. Bestelgemak:

Met enkele klikken binnen een paar dagen wijn in huis die uw smaak zal doen veranderen.  Eindelijk een site die voor de volle honderd procent voor kwaliteit en prijs gaat over de gehele breedte van de collectie. Onze wijnbeschrijvingen zijn bondig, omdat de wijnen u de rest vertellen. U zult verwend raken door de kwaliteit van onze wijnen op basis van de 3eenheid bij het proeven.

2. Vertrouwen:

We hebben een aantal proefdozen samengesteld waarmee u onze wijnen kunt uitproberen. De wijnen zijn bij elkaar gezocht op diversiteit aan smaak. Voor de volle honderd procent kwaliteit, waarbij u zelf mag uitmaken welke wijnen uw voorkeur genieten. U went ook alvast aan onze omschrijvingen, waardoor het eenvoudiger wordt om wijnen van uw eigen smaak te selecteren.

 3. Kwaliteit:

Uiteraard beoordeelt iedereen wijn anders maar in de basis moet elke wijn aan de 3eenheid voldoen anders nemen wij deze niet op in onze collectie. Ongeacht persoonlijke smaak kan iedereen toch proeven of de wijn als geheel klopt. Hierop is het aan ons om te beslissen of de wijn een aanvulling is op de collectie. Kwaliteit boven kwantiteit!

3eenheid

Wij proeven met een wisselend proefpanel waarbij we het panel eerst laten proeven. Dit om niemand van te voren te beïnvloeden. De proefinstructie is kort en eenvoudig; eerst ruiken, neem een grote slok in de mond en slik de wijn door.

De 3eenheid: 1-Reuk: wekt de geur van de wijn een aangename verwachting?  2-Mond: blijft de smaak van de wijn één geheel en is in balans qua fruit, tannine en zuur? 3-Afdronk: is de afdronk in overeenstemming met de reuk en smaak en is deze aangenaam?

Daarna de belangrijkste vraag: Heb je zin om deze wijn door te drinken? Antwoord: Ja? Die wijnen staan op onze site!


Tot ziens!


Bedrijfsinformatie:


Wijnknaller B.V.

KvK: 30161610
Rekeningnummer / IBAN: NL90RABO0330935275
BIC: -
BTW nummer: NL186719516B01
E-mail: [email protected]
Telefoon klantenservice: +31 (0)615078490

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »