0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

OVER ONS

Yvonne en Wilmy zijn echte wijnknallers! Wijn is onze passie!!

Ons leven staat helemaal in het teken van wijn en dat is puur genieten. Dat willen wij heel graag op een professionele manier met jullie delen in de vorm van het magische woord:

VINtertainment

Dat betekent een totale wijnbeleving. Wij zijn beiden opgeleid aan het prestigieuze wijninstituut en grootste wijnopleider ter wereld: de WSET ( Wine and Spirit Education Trust, London). Ook zijn wij Gastronoom. De ultieme manier om onze kennis te delen is via het geven WSET cursussen, Gastronomie cursus en workshops en proeverijen.

Zowel Wilmy als Yvonne hebben een eigen wijnimport met dezelfde insteek: bijzondere wijnen naar Nederland halen met als basis de 3 P’s:

Passie, professionaliteit en Puurheid!

WAAR STAAN DE 3 P’S VOOR 

Passie
Passie moet er vanaf spatten, inspireren en authentiek zijn. Met passie straal je plezier uit en met deze geestdrift als instelling wil je proberen het allerbeste uit jezelf te halen en dit ook te delen met anderen. Als mens en in je werk of je nu wijnmaker bent of wijndocent.


Professionaliteit
Passie gaat hand in hand met professionaliteit. Want met passie komt de verdieping, de pure interesse om steeds meer te willen weten en je vandaaruit steeds verder te verbeteren. Of dat nu de wijnmaker is met zijn eigen verhaal en passie, of de wijndocent die deze wijnbeleving uit de praktijk op een professionele manier kan vertalen naar een boeiend verhaal om naar te luisteren en te delen.


Puurheid
Puur staat voor helder, rein, ongekunsteld. Dat proef je, dat voel je. De eerste slok van een wijn moet zo’n beleving zijn in je mond. Puurheid is de eerste een belangrijkste voorwaarde voor een wijn om in aanmerking te komen als WIJNKNALLER wijn

De wijnen van Yvonne komen voornamelijk uit Spanje, maar ook uit Frankrijk; de wijnen van Wilmy komen uit Portugal.  De wijnen worden verkocht aan de betere Horeca en Wijnhandel.

Gastronomie
Gastronomie betekent de kunst van het combineren van smaken. In de gastronomie komt alles bij elkaar: lekker eten, fantastische wijnen, goed gastheerschap.


Tot ziens!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »