0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Disclaimer voor wijnknaller.nl

Vennootschap onder Firma (Kamer van Koophandel: 85213667), hierna te noemen Wijnknaller, verleent u hierbij toegang tot wijnknaller.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Wijnknaller behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Wijnknaller spant zich in om de inhoud van wijnknaller.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op wijnknaller.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Wijnknaller. Voor op wijnknaller.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Wijnknaller nimmer aansprakelijkheid aanvaarden. Hierbij verwijzen we u tevens naar de algemene voorwaarden die u op deze website kunt vinden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Wijnknaller.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Wijnknaller, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »