0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

 Verzendkosten € 5,95 per bestelling. 

Wij verzenden onze wijnen in speciale dozen (3, 6, 12 en 18 flessen) waarbij breuk en schade nog nauwelijks aan de orde is.U ontvangt van ons bericht als uw bestelling door ons aan de bezorgdienst is aangeboden.

Waddeneilanden: standaardtarief van € 12,50. 

België, Duitsland en Luxemburg:  € 12,95

Levertijd: Wijnknaller streeft ernaar de wijn binnen 3-4 werkdagen op het opgegeven adres (binnen Nederland) te bezorgen.


Wij verzenden met: 

Retourneren met betrekking tot een klacht

Het kan voorkomen, ondanks de grote zorg die wij aan onze inkopen besteden, er iets mis is met ons product. U dient dit te melden via met een deugdelijke omschrijving van de klacht. Na acceptatie zullen wij u hiervoor een creditfactuur doen toekomen en ontvangt u uw geld terug. Mogelijk dat wij u vragen het product op kosten van Wijnknaller te retourneren. Klachten kunnen tot 8 dagen na ontvangst van de producten worden gemeld.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten van verzending en de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U kunt de goederen alleen retourneren indien de betreffende goederen compleet, onbeschadigd en ongebruikt zijn en in de originele verzenddoos geretourneerd worden. Mocht blijken dat de geretourneerde flessen niet in de originele doos zijn geretourneerd, dan zal Wijnknaller € 1,00 per fles in rekening brengen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »